top of page
keith-misner-h0Vxgz5tyXA-unsplash.jpg
Logga WEB TRANS.png
Femton år av lyckat samarbete med Alfa Laval!

Publicerad: 15122023

Svensk Värme har sedan 2008 ett pågående, framgångsrikt samarbete med Alfa Laval. De har som uppgift att arbeta som Alfa Lavals förlängda arm ute hos de svenska industriföretagen.

Större delen av Svensk Värmes serviceuppdrag för Alfa Lavals räkning är planerade underhållsåtgärder, även om det tillkommer många akuta uppdrag under ett år. Svensk Värme arbetar främst i en region som sträcker sig från Stockholm, över Mälardalen och sedan resten av norra Sverige.

Samarbetet har utvecklats ytterligare genom att Svensk Värme nu också levererar egna produkter tillbaka till Alfa Laval. Samtidigt som Svensk Värme köper in produkter från Alfa Laval till sina egna projekt.

DC980DA1-DB92-47B7-B5AA-8840C2B9F42B.JPG

- Vi har ett långt och givande samarbete med Svensk Värme. Som vår servicepartner jobbar de nära våra kunder och är snabbt på plats om problem uppstår. De är utbildade och ackrediterade samtidigt som de är lyhörda, kreativa och "service minded". Många gånger sköter de våra kunders serviceuppdrag helt själva även om jag finns med i bakgrunden. Vi har ett högt förtroende för Svensk Värme, säger Lars Nilsson, försäljningsingenjör på Alfa Laval.

Alfa Laval är en ledande global leverantör av förstklassiga produkter inom värmeöverföring, separering och flödeshantering. Med dessa som grund bidrar Alfa Laval till att lyfta produktivitet och konkurrenskraft hos kunder i olika industrier, världen över. Alfa Laval definierar sina utmaningar och levererar hållbara produkter och lösningar som möter deras behov - främst inom energi, miljö, livsmedel samt den marina industrin. 

- Alfa Laval är ett stort globalt företag där vi för deras räkning utför servicejobb åt deras kunder - framför allt på värmeväxlarsidan. Våra arbetsplatser är allt från pappersmassaindustrier till oljeraffinaderier och kärnkraftverk. Samarbetet är transparent och jag upplever att vi är en del av den stora Alfa Laval-familjen. Det är en bra organiserad och pålitlig beställare med kvalitetsprodukter, säger Kim Jonäll på Svensk Värme.

bottom of page