top of page
keith-misner-h0Vxgz5tyXA-unsplash.jpg
Logga WEB TRANS.png
Svensk Värme levererar produkter till ett av Sveriges största fryslager!
Hacksta.jpg

Publicerad: 19042024

Ett av Sveriges största fryslager är nästan färdigbyggt och Svensk Värme har en liten men viktig del i det här gigantiska projektet som omfattar 23 000 kvadratmeter och en högsta takhöjd på 30 meter.

 

Svensk Värmes uppdragsgivare i projektet är Triclima som i sin tur står bakom två olika entreprenader, dels installation för värme och sanitet, dels installation av kyllagrets omfattande och miljövänliga system för kyla och värme. Svensk Värmes uppdrag var att hjälpa till med dimensioneringen av högkvalitativa prefabcentraler, expansionsutrustning samt avgasning. Expansionskärlen, tryckhållningsstationerna och avgasarna som levererades till projektets kyl- och värmesystem är från Barnova, ett av Svensk Värmes egna varumärken.

- Svensk Värme är en tillförlitlig partner som vi har samarbetat mycket med genom åren.

I det här uppdraget hjälpte de oss att gå från idé till färdig produkt. De var med redan i projekteringsstadiet med att ta fram olika lösningar som vi diskuterade kring för att få fram bästa funktion och ekonomi. De levererade som de skulle och på utlovad tid. En formidabel partner, säger Gustav Eriksson.

- Vi är glada över det fina samarbete vi har med Triclima. Vi har genomfört många projekt tillsammans genom åren. Ett kompetent och noggrant företag där inget hamnar mellan stolarna! Prefabcentralerna vi levererade har vi designat tillsammans med tillverkaren Törnlinds VVS. Vi är återförsäljare av deras produkter i Mälardalen och Norrland. Värmeväxlarna vi levererade kommer från Alfa Laval. Vi är deras rikstäckande distributör av värmeväxlare inklusive service och underhåll,

säger Kim Jonäll på Svensk Värme.

bottom of page