top of page
keith-misner-h0Vxgz5tyXA-unsplash.jpg
Logga WEB TRANS.png
Servicetekniker

Svensk Värme växer och vi vill att du ska vara med!

I en ständigt växande bransch så ökar efterfrågan mer och mer, och efter ett väldigt framgångsrikt 2022 slog vi omsättningsrekord. För att möta efterfrågan så söker vi nu efter fler servicetekniker som vill vara en del företagets utveckling!

Om Tjänsten:

Vi erbjuder ett fritt och utmanande arbete inom energi och fastighet. Jobbet är varierande med en rad olika uppgifter för att tillgodose kundens behov av service i sina anläggningar. Arbetet innebär problemlösning och stor vikt läggs vid en analytisk förmåga att hitta lösningar till våra kunders frågor och problem. Att ha en god systemförståelse och att kunna se till fastighetens helhetsbehov är A och O.

 

 

Vi söker gärna dig som är energitekniker med en bakgrund inom antingen energi, klimat, installation eller VVS/Ventilation/Styr.

Du är självgående, teknikintresserad, initiativtagande och serviceinriktad. 2–5 års yrkeserfarenhet är önskvärt, men stor vikt läggs på rätt personlighet och inställning.

Yrkeskrav:
Flytande svenska i tal & skrift, engelska och tyska meriterande

B-körkort och god datorvana.

Andra önskvärda kompetenser/erfarenheter: 

• VVS/Kyla

• Styr/El

• Industriservice

 

 

Vi tillhandahåller utbildning för våra produkter så att våra tekniker har den bästa kunskapen om vårt produktutbud. Den anställde får även en grundläggande utbildning inom energi och värmeväxlarteknik, i samarbete med Alfa Laval.

Arbetet utgår från vårt kontor i Årsta

bottom of page